ROSTER

Roster 2021-2022


Σοφία Καλαμπακιώτη

Η Σοφία γεννήθηκε το 2006 στα Ιωάννινα.
Η βασική τερματοφύλακας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Ξεκίνησε από την ακαδημία κοριτσιών του Α.Ο. Ανατολής πριν από 4 χρόνια και μεταπήδησε στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
Με τρέχον ύψος τα 177 εκατοστά και μεγάλο άνοιγμα χεριών, δουλεύει τακτικά με τον προπονητή κ. Δημήτρη Κατερίνη για συνεχή βελτίωση.
Πέρα από τα εκπληκτικά σωματικά της χαρίσματα, αποκτά συνεχώς εμπειρίες και αναπτύσσει αγωνιστικό mentality.
Είναι ανιψιά του παλιού παίκτη του Α.Ο. Ανατολής, Αριστείδη Παππά.


Ισαβέλα Πριλίγκου

Η Ισαβέλα είναι γεννημένη το 2003. Είναι εγγονή του παλιού Τερματοφύλακα της Ανατολής και άλλων μεγάλων ομάδων της βορειοδυτικής Ελλάδας, Σπύρου Παπαστεργίου. Τα πρώτα της βήματα συνοδεύονταν από το χτύπημα της μπάλας στα γήπεδα, όπου παρακολουθούσε τον παππού της να αγωνίζεται.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής και συνεχίζει στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
Αγωνίζεται στην καρδιά της άμυνας και είναι εντυπωσιακή η δύναμη και η αποφασιστικότητά της. Είναι ικανή να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε αντίπαλο.


Κατερίνα Φώτη

Η Κατερίνα γεννήθηκε το 2003 στα Ιωάννινα.
Μεγάλωσε στα γήπεδα βλέποντας τα μεγαλύτερα αδέρφια της να διακρίνονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ηπείρου. Έχοντας τέτοιες παραστάσεις ήθελε να αθληθεί και η ίδια στο ποδόσφαιρο σε μια ομάδα κοριτσιών της ηλικίας της. Με τη σύσταση του τμήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών του Α.Ο. Ανατολής πριν 5 χρόνια,  ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και αργότερα μεταπήδησε στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
Πέρασε φέτος στο Οικονομικό Ιωαννίνων, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται και σε φροντιστήριο αγγλικών.
Αγωνίζεται ως μέσος. Διακρίνεται για το κοντρολαρισμένο παιχνίδι της και τον δυναμισμό της ενώ και ο εύθυμος χαρακτήρας της δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στην ομάδα!


Αναστασία Σπηλιά

Η Αναστασία είναι γεννημένη το 2003.
Για πολλά χρόνια αθλήτρια του TAE KWON DO, αγαπούσε το ποδόσφαιρο και πάντα ήθελε να δοκιμάσει σε μια ομάδα κοριτσιών.
Ξεκίνησε προπονήσεις μαζί μας πριν από 5 χρόνια και η πρόοδός της ήταν αλματώδης, προσφέροντας όλη την προσοχή και αγάπη της.
Φέτος πέρασε στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας στην Αθήνα. Ωστόσο επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και να την βοηθήσει στους στόχους της,
Αγωνιζόμενη στα άκρα, ξεχωρίζει για το κοντρολαρισμένο και έξυπνο παιχνίδι.


Αιμιλία Δασκάλου

Γεννημένη το 2005 στα Ιωάννινα. Η Αιμιλία, αθλούμενη στο ποδόσφαιρο για πάνω από 11 χρόνια, ξεχωρίζει για την άψογη τεχνική της κατάρτιση, τη δυναμικότητά και το τεχνικό της σουτ.
Από τα πέντε της χρόνια ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Κουτσελιού Ιωαννίνων. Ήρθε στα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ πριν 4 χρόνια και έδωσε τεράστια πνοή στην ομάδα.
Γεννημένη σκόρερ, ικανότατη και αποτελεσματικότατη μεσοεπιθετικός, κάνει τη διαφορά στους αγωνιστικούς χώρους ξεδιπλώνοντας το εντυπωσιακό και πληθωρικό της ταλέντο.
Είναι κόρη του παλιού ποδοσφαιριστή Γιάννη Δασκάλου ενώ και ο αδερφός της αγωνίζεται σε ομάδες των Ιωαννίνων.


Ελπίδα Μπούρη

Η Ελπίδα γεννήθηκε το 2006 στα Ιωάννινα. Ήλθε στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ από την ακαδημία των Αμπελοκήπων Ιωαννίνων όπου αγωνίζονταν από πολύ μικρή ηλικία.
Αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή όντας γρήγορη και δυναμική. Ξεχωρίζει για το έξυπνο και δυνατό παιχνίδι.


Μάρθα Παΐλα

Η Μάρθα είναι γεννημένη το 2007 στα Ιωάννινα. Από 6 ετών αγωνίζεται στην ακαδημία του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων. Από τις πρώτες αθλήτριες των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, στους οποίους μεταπήδησε άμεσα από τον Α.Ο. Ανατολής.
Με αριστερό πόδι, αγωνίζεται τόσο στις πτέρυγες όσο και ως μέσος.
Ξεχωρίζει για την τεχνική της κατάρτιση, το δυναμικό και εγκεφαλικό παιχνίδι.


Ελένη Μπολιεράκη

Η Ελένη γεννήθηκε στην Άρτα το 2005, όπου και αγωνίζονταν για πολλά χρόνια στην ακαδημία του ΔΙΑ Κωστακιών.
Πριν τρία χρόνια ήρθε στην ομάδα μας, με την οποία αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Χαρακτηρίζεται για την ταχύτητά της και τη δύναμη στο παιχνίδι της.


Ζωή Ντότη

Η Ζωή Ντότη είναι η μικρότερη αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, μιας και είναι γεννημένη στα Ιωάννινα το 2009, όντας μόλις 12 ετών. Ωστόσο ας σημειώσουμε το όνομά της μιας και θα μας απασχολήσει αρκετά τα επόμενα χρόνια.
Δυο λέξεις τη χαρακτηρίζουν: Ταλέντο και Θράσος (ποδοσφαιρικό)!
Αδερφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Βασίλη Ντότη που αγωνίζεται στη Σλοβακία, μεγάλωσε στα γήπεδα παρακολουθώντας τον αδερφό της.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα νήπια, στην ακαδημία του Ατρομήτου Ιωαννίνων, υπό τις οδηγίες της μεγάλης δόξας του ΠΑΣ Εδουάρδο Κοντογιωργάκη.
Ήρθε στο τμήμα κοριτσιών του Α.Ο. Ανατολής, πριν από 4 χρόνια, για να αθλείται και κοινωνικοποιείται με κορίτσια, και μεταπήδησε στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
Αγωνιζόμενη τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα πλάγια, “κεντάει” στο γήπεδο μη διστάζοντας να “εκθέσει” τις αντιπάλους με το απίθανο παιχνίδι της.
Στο πρόσφατο φιλικό των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με τους Legends 2004 στο Αγρίνιο, όντας ακόμη μαθήτρια δημοτικού σχολείου, εισέπραξε το θαυμασμό του Γιώργου Καραγκούνη και του Άγγελου Χαριστέα για την τολμηρή και ταλαντούχα παρουσία της.


Αθηνά Τσαρή

Η Αθηνά γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 2006.
Έχει περάσει από αρκετά αθλήματα, ενώ ακόμη και σήμερα αθλείται και στο Στίβο. Ωστόσο εδώ και τρία χρόνια συμμετέχει στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ μην έχοντας χάσει καμιά προπόνηση! Ως εκ τούτου, η πρόοδός της στο ποδόσφαιρο είναι αλματώδης.
Ξεχωρίζει για την ταχύτητα, την οξυδέρκεια και το εγκεφαλικό παιχνίδι. Αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή.
Στο πρόσφατο φιλικό των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με τους Legends 2004 στο Αγρίνιο, συνεργάστηκε άψογα με τον μεγάλο αμυντικό Μιχάλη Καψή.


Αντιγόνη Σπηλιά

Η Αντιγόνη γεννήθηκε το 2007. Είναι αδερφή της Αναστασίας Σπηλιά.
Και αυτή πρώην αθλήτρια του TAE KWON DO. Ωστόσο μεταπήδησε στο ποδόσφαιρο, πρώτα στην ακαδημία του Αστέρα Ιωαννίνων και μετά στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
Αγωνίζεται κυρίως στις πτέρυγες, έχοντας καλή ταχύτητα και καλό έλεγχο της μπάλας.


Σμαράγδα Μητρογεώργου

Η Σμαράγδα είναι γεννημένη στα Ιωάννινα το 2006.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ πριν από δυο χρόνια, τη χρονιά πριν την καραντίνα.
Ψάχνοντας για χρόνια μια ομάδα κοριτσιών ποδοσφαίρου, ήρθε στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
Ακολουθώντας ολόκληρο το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει μεγάλη πρόοδο και εξέλιξη.
Αγωνίζεται κυρίως στις πτέρυγες.


Χριστίνα Μαργιόλα

Γεννημένη το 2007, με αγάπη για το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία παίζοντας στην αλάνα. Ήρθε φέτος στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ δείχνοντας καλά στοιχεία και ζήλο για το άθλημα.


Ελένη Καρλέτσα

 

Η Ελένη γεννήθηκε στο Λιτόχωρο Πιερίας το 2003.
Για πολλά χρόνια αθλήτρια του τέννις και μετείχε σε πολλά τουρνουά και πρωταθλήματα, για πάνω από 10 χρόνια.
Εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα το 2021 και από τις πρώτες της ενέργειες ήταν να ασχοληθεί με το άθλημα του ποδοσφαίρου που πάντα αγαπούσε. Ξεκίνησε να προπονείται στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ από τον Οκτώβριο του 2021 κάνοντας τεράστια άλματα εξέλιξης μη χάνοντας προπονήσεις.
Διακρίνεται για την ταχύτητά, το μαχητικό και ευφυές παιχνίδι.
Έχει συμμετάσχει ήδη στο νικηφόρο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.