Τον Πήγασο Χιλιόδενδρου Καστοριάς αντιμετωπίζουν το Σάββατο 30-11-2019 τα κορίτσια του Α.Ο. Ανατολής

Με τον Πήγασο Χιλιόδενδρου Καστοριάς αναμετράται η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής το Σάββατο 30-11-2019 στις 3 το μεσημέρι στο Γήπεδο Ανατολής.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 1-12 αλλά λόγω του προγραμματισμένου αγώνα της Ομάδας Ανδρών της Ανατολής, άλλαξε η ημέρα.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Χάρη Πανταζή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Και πάλι θα προσπαθήσει να αγωνιστεί με την μπάλα κάτω εφαρμόζοντας γρήγορο passing game και αποφεύγοντας τα μακρινά σουτ – βολέ.

Μοναδικό – και μεγάλο πρόβλημα, η μη πλήρωση της θέσης της τερματοφύλακα. Το ποια αθλήτρια θα κληθεί να υπερασπίσει την εστία της Ανατολής παραμένει γρίφος. Μεγάλη ελπίδα αποτελεί η ταχεία ανάρρωση της τραυματίας Κωνσταντίνας Τζίμα η οποία θα επιστρέψει από τον Ιανουάριο. Η Τζίμα, αν και νεαρή, καλύπτει με επάρκεια τη θέση.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι Σιντόρης Μάριος, Ράπτης Ιωάννης και Στόλη Μαρία της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Τα κορίτσια της Ανατολής απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό των Ιωαννίνων να έρθουν και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στο Γήπεδο Ανατολής, δίπλα στη Λίμνη, στο πιο όμορφο σημείο των Ιωαννίνων.

Posted in Νέα, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, Πρωτάθλημα.