ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16:00, πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Ανατολής η κοπή της Πίτας της Ακαδημίας του Α.Ο. Ανατολής.

Σε ένα ευχάριστο από πλευράς καιρού απόγευμα, οι νεαροί αθλητές με τους προπονητές τους και τη συνοδεία των γονιών τους παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας. Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής πρόσφερε αναψυκτικά και δώρα στους τυχερούς των φλουριών.

Συμμετείχαν τα τμήματα Κοριτσιών, Bambini, Projunior, Junior, Προπαίδων, Παίδων, Νέων με τους προπονητές τους. Μετά την πίτα και τις ευχές για υγεία, δύναμη και χαρά για τη νέα χρονιά, οι αθλητές ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεών τους.

Να σημειωθεί πως η επιλογή του γηπέδου στην έναρξη των προπονήσεων για την κοπή της πίτας κρίνεται ως πετυχημένη, δεδομένου πως οι αθλητές και οι γονείς τους δεν χρειάστηκε να αφιερώσουν επιπλέον χρόνο στο ήδη βαρύ εβδομαδιαίο πρόγραμμά τους από σχολικές, αθλητικές, επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Επιπλέον το γήπεδο Ανατολής δεν είναι απλά ο χώρος άθλησης των αθλητών μας, αλλά γίνεται και ο χώρος που μπορεί στο μέλλον να φιλοξενήσει και άλλες αθλητικές – πολιτιστικές – κοινωνικές δράσεις.

Posted in Νέα.