ΔΩΡΕΕΣ

Μεταφέρετε χρήματα στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ τώρα!

Αν θέλετε, μπορείτε να μεταφέρετε απευθείας τη δωρεά ή πληρωμή σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό:
IBAN: GR 1070 1000 0000 0505 9162 16314 / Bank Id : 701 / BIC-SWIFT: VPAYGRAA

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ συνεργάζονται με τη VivaWallet για να σας προσφέρουν δυνατότητα πληρωμών και δωρεών προς το Αθλητικό Σωματείο, νόμιμα και με ασφάλεια, όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Με απόλυτη νομιμότητα και ασφάλεια, σε δυο απλά βήματα και μέσω του περιβάλλοντος της VivaWallet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική, ατομική ή εταιρική) ή το Google Pay για να μεταφέρετε χρήματα απευθείας στον επίσημο τραπεζικό λογαριασμό του Σωματείου μας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήστε την υπηρεσία για να:

 • Πραγματοποιήστε οποιαδήποτε πληρωμή προς το Σωματείο μας.
 • Κάνετε τη δωρεά σας για να συμβάλλετε στην υποστήριξη της άθλησης των ερασιτεχνών αθλητριών μας και να εξασφαλίσετε φοροελαφρύνσεις φυσικού προσώπου ή εκπτώσεις εξόδων επιχείρησης, δεδομένου πως οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ τηρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις από το νόμο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αφού ακολουθήσετε την επιλογή Μεταφέρετε χρήματα, η πληρωμή γίνεται εύκολα, απλά, με απόλυτη ασφάλεια και σε μόλις δυο βήματα:

1ο Βήμα

 1. Συμπληρώστε το ποσό
 2. Δώστε τα στοιχεία σας για να εκδοθεί το νόμιμο παραστατικό
 3. Επιλέξτε Πληρωμή

 

2ο Βήμα

 1. Επιβεβαιώστε το ποσό
 2. Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας
  Δώστε το e-mail σας για να σας σταλεί ο Κωδικός Πληρωμής
  Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Pay για την πληρωμή
 3. Επιλέξτε το κουμπί Πληρωμή
 4. Η πληρωμή ολοκληρώθηκε!
  Αμέσως μετά, μπορείτε να εκτυπώσετε την Απόδειξη Πληρωμής. Επιπλέον, το σύστημα σας στέλνει άμεσα e-mail, στη διεύθυνση που δώσατε, με το σύνδεσμο για την Απόδειξη Πληρωμής.
  Μόλις ελεγχθεί η πληρωμή σας, συνήθως μετά από τρεις εργάσιμες, θα εκδώσουμε το κατάλληλο παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) και θα σας το στείλουμε είτε μέσω e-mail είτε μέσω fax είτε μέσω απλού ταχυδρομείου.