Για το ντέρμπι κορυφής στην Βέροια οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Στη Βέροια αγωνίζονται τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, για το ντέρμπι κορυφής με την τοπική ομάδα, την Κυριακή 27-03-2022 στις 16:00.

Τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων κατεβαίνουν στον αγώνα με ανεβασμένη την ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, επιδιώκοντας ένα θετικό αποτέλεσμα από την πρωτοπόρο ομάδα της Ημαθίας.
Αν και μικρές σε ηλικία οι αθλήτριες των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, για μια ακόμη φορά σκοπεύουν να εφαρμόσουν το γνωστό ποδόσφαιρο κυριαρχίας.
Πονοκέφαλος όμως για τον Ηλία Αντώνογλου, είναι οι απουσίες, μιας και θα απουσιάσουν οι Αιμιλία Δασκάλου, Κωνσταντίνα Τζίμα και Μάρθα Παΐλα.

Η ομάδα της Βέροιας, από την άλλη, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει τη νίκη για να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο πρώτος αγώνας στα Ιωάννινα είχε λήξει με σκορ 2-4 υπέρ της Βέροιας. Από εκείνον τον αγώνα και μετά και οι δυο ομάδες μετρούν μόνο νίκες εντός και εκτός έδρας!

Αρχηγός της αποστολής των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ θα είναι η κυρία Ιωάννα Καραγιώργου.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Λαμπρίδης Γεώργιος με βοηθούς τους Παρούτογλου Κυριάκο και Σιώνη Μαρία, της Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας λίγο έξω από τη Βέροια.

Οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών:

 • Βέροια – ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ
 • Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Κοζάνη
 • Κέρκυρα – Κεραυνός Θεσπρωτικού

Η βαθμολογία:

 1. Βέροια 18 (31-11)
 2. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 17 (27-14)
 3. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 12 (18-19)
 4. Κεραυνός Θεσπρωτικού 8 (11-16)
 5. Κέρκυρα 7 (18-19)
 6. Κοζάνη 4 (11-37)
  Σημείωση: Βέροια και Κοζάνη έχουν από έναν αγώνα λιγότερο


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Posted in Νέα, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.