Τον Κεραυνό Θεσπρωτικού αντιμετωπίζουν οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Η συνέχεια του αγώνα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού θα διεξαχθεί την Κυριακή 20-03-2022 στις 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Ανατολής, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Ο αγώνας είχε ξεκινήσει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2023, αλλά είχε διακοπεί στο ’10ο λεπτό λόγω της σφοδρής καταιγίδας που έπνιξε τον αγωνιστικό χώρο κάνοντας αδύνατη τη συνέχισή του.

Η νεανική ομάδα των Ιωαννίνων, στο μεσοδιάστημα, επικράτησε της Κέρκυρας με σκορ 3-1, κάνοντας άλλη μια μεστή και εντυπωσιακή εμφάνιση.
Ο Ηλίας Αντώνογλου έχει ωστόσο απουσίες μιας και θα απουσιάζει η Κωνστανίνα Τζίμα και η Ελένη Μπολιεράκη λόγω τραυματισμών, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή της Κατερίνας Φώτη.

Η ομάδα της Πρέβεζας, προέρχεται από  μια απρόσμενη ήττα με 0-3 από τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας και θέλει να προσπαθήσει για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο πρώτος αγώνας στο Θεσπρωτικό είχε λήξει με σκορ 2-2, τον προηγούμενο Οκτώβριο. Ωστόσο, από τότε, τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων έχουν εξελιχθεί αλματωδώς και επιπλέον ο Ηλίας Αντώνογλου έχει καθοδηγήσει την ομάδα προς το ουσιαστικότερο εντός του γηπέδου.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί η κα. Πίγγιου Ειρήνη με βοηθούς τους Μώκο Δημήτριο και Χρυσικόπουλο Στέφανο, της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.
Ενδιαφέρον γεγονός που ο κ. Μώκος Δημήτριος επιστρέφει στο γήπεδο που αγωνίστηκε στο παρελθόν.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ανατολής, με ελεύθερη είσοδο και εφαρμογή των μέτρων πρόληψης διασποράς του Covid-19.

Οι αγώνες της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών:

  • ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ – Κεραυνός Θεσπρωτικού
  • Βέροια – Αμαζόνες Θεσπρωτίας
  • Κοζάνη – Βέροια

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

  1. Βέροια 15 (24-10)
  2. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 14 (23-14)
  3. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 12 (17-12)
  4. Κεραυνός Θεσπρωτικού 8 (11-12)
  5. Κέρκυρα 7 (16-15)
  6. Κοζάνη 1 (7-35)

(Σημ. Βέροια και Κοζάνη έχουν από έναν αγώνα λιγότερο)

 

 


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Posted in Νέα.