Διακοπή της αναμέτρησης ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ – Κεραυνού Θεσπρωτικού λόγω κακοκαιρίας

Η αναμέτρηση των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού διεκόπη στο ’10 λεπτό λόγω καταρρακτώδους βροχής που έπνιξε το Γήπεδο Ανατολής, κάνοντας αδύνατη τη συνέχιση του αγώνα.

Τόσο οι αθλήτριες των Ιωαννίνων, όσο και της Πρέβεζας, κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, παρά το έντονο κρύο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε υπό συνεχή και έντονη βροχόπτωση που εναλλάσσονταν με χιονόνερο, που είχε κάνει ήδη βαρύ τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, με την έναρξη του παιχνιδιού, άνοιξαν οι ουρανοί, οδηγώντας την διαιτητή κυρία Κατερίνα Βέργου, και τους βοηθούς της να κατευθύνουν τις ομάδες στα αποδυτήρια. Ύστερα από αρκετά λεπτά, η διαιτητική τριπλέτα, έλεγξε την κατάσταση του γηπέδου. Βλέποντας πως η μπάλα δεν τσουλούσε και δεν αναπηδούσε σχεδόν σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, διέκοψε την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τον Κ.Α.Π., η αναμέτρηση συνεχίζεται την ερχόμενη ημέρα. Ωστόσο η κατάσταση του γηπέδου θα επαναξιολογηθεί εγκαίρως για να προγραμματιστεί ο αγώνας με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητριών.

Φωτογραφίες θα βρείτε στο σχετικό άλμπουμ στο Facebook.

Οι άλλες δυο αναμετρήσεις του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνική Γυναικών αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας:

  • ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης – Κέρκυρα: Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας
  • Βέροια – Αμαζόνες Θεσπρωτίας: Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας

Διαιτητής: Βέργου Αικατερίνη της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας. Βοηθοί: Μώκος Δημήτριος και Χριστακόπουλος Στέφανος, της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (Ηλίας Αντώνογλου): Σοφία Καλαμπακιώτη, Κωνσταντίνα Τζίμα, Ισαβέλα Πριλίγκου, Αθηνά Τσαρή, Ελένη Καρλέτσα, Σμαράγδα Μητρογεώργου, Κατερίνα Φώτη, Αιμιλία Δασκάλου, Μάρθα Παΐλα, Μόνικα Καϊτατζή, Ελπίδα Μπούρη και Ζωή Ντότη, Χριστίνα Μαργιόλα, Μπολιεράκη Ελένη, Σπηλιά Αναστασία, Σπηλιά Αντιγόνη, Ζωή Τσαπραλή.
Αρχηγός αποστολής: Ιωάννα Καραγιώργου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Δημήτριος Γκίζας): Βαρβάρα Υφαντή, Αφροδίτη Κώτση, Γαβρίλη Κολυβά, Αφροδίτη Κωλέτση, Νικολέττα Χαλικιά, Ελένη Ζιώρη, Νικολέττα Κονδυλάτου, Ελένη Παππά, Μάνθα Παπασπύρου, Ελένη Σιαμαντά, Ελένη Γράβου και Παναγιώτα Δρόσου, Παναγιώτα Φίντζου, Ζωή Παλιάτσου, Βασιλική Καρατσάνου.


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Posted in Νέα, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, Πρωτάθλημα.