Εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού

Τον Κεραυνό Θεσπρωτικού θα αντιμετωπίσουν τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, την προσεχή Κυριακή 25-02-2022 στις 15:00.

Τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας.
Ο Ηλίας Αντώνογλου σκοπεύει να παρατάξει για μια άλλη φορά επιθετικά τις νεαρές αθλήτριες, επιδιώκοντας κυριαρχία σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Η ομάδα της Πρέβεζας από την άλλη, έχει ενισχυθεί την περίοδο του Ιανουαρίου, ιδιαίτερα με την προσθήκη της πολύπειρης Μπαλάφα, που είχε αγωνιστεί παλιότερα στην ομάδα της Άρτας.
Ο Δημήτρης Γκίζας σκοπεύει να στηριχτεί στην πολλή σφιχτή αμυντική γραμμή του και να χτυπήσει με χειρουργικές αντεπιθέσεις.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου στο Θεσπρωτικό είχε λήξει με σκορ 2-2, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δυο ομάδες.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί η κα. Βέργου Αικατερίνη της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας με βοηθούς τους Μώκο Δημήτριο και Χριστακόπουλο Στέφανο, της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Οι αγώνες της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών:

  • ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ – Κεραυνός Θεσπρωτικού
  • Βέροια – Αμαζόνες Θεσπρωτίας
  • Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης – Α.Ο. Κέρκυρα 1996

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

  1. Βέροια 15 (24-9)
  2. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 11 (20-13)
  3. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 9 (14-12)
  4. Κεραυνός Θεσπρωτικού 8 (11-9)
  5. Α.Ο. Κέρκυρα 1996 7 (15-12)
  6. Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης 1 (6-35)


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Posted in Νέα, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.