Ζημιές στο Γήπεδο Ανατολής από την πρόσφατη κακοκαιρία

Λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικράτησαν στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων από Δευτέρα 10-01-2022 έως και Τετάρτη 12-01-2022, σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην περίφραξη του Αθλητικού Κέντρου Ανατολής:

  • Ο ιστός του προστατευτικού πλέγματος του συνθετικού γηπέδου κατέρρευσε και κρέμεται ολόκληρο πάνω από το γήπεδο.
  • Η περίφραξη του αθλητικού χώρου έχει καταπέσει σε αρκετά σημεία.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ έχουν ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών, τόσο για τα θέματα ασφάλειας που προέκυψαν, τόσο και για τις συνθήκες άθλησης των κοριτσιών που δεν έχουν καν πρόσβαση σε βασικές συνθήκες για την υγιεινή τους.

Ως μέλη των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση του Δήμου Ιωαννιτών για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας  και την επί ίσης όροις άθληση των παιδιών μας, στο Δήμο Ιωαννιτών.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ως  αθλητικό σωματείο με έδρα την Ανατολή Ιωαννίνων, δεν είναι ομάδα παραγόντων, παρά ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από τους γονείς των αθλητριών.
Διατηρούν αγωνιστική ομάδα κοριτσιών στη Γ’ Εθνική Κατηγορία με πάνω από 20 ενεργές αθλήτριες.
Επιπλέον διατηρούν μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου κοριτσιών στην Ελλάδα, με 17κορίτσια 8 έως 13 ετών. Η ακαδημία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, ως αμιγής ομάδα κοριτσιών.

#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Posted in Νέα.