Αναμέτρηση των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με την Βέροια ΓΠΟ και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Εντός έδρας αγωνίζονται τα νεαρά κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Γυναικών, απέναντι στην ομάδα της Βέροιας Γ.Π.Ο. . Ο αγώνας έχει οριστεί στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, για την Κυριακή 05-12-2021, στις 15:00.

Η νεανική ομάδα των Ιωαννίνων προέρχεται από δυο ισοπαλίες εκτός έδρας με Κέρκυρα και Κεραυνό Θεσπρωτικού. Στο παιχνίδι με την Βέροια θα ψάξει τη νίκη απέναντι σε  μια πολύ δυνατή αντίπαλο.

Η ομάδα της Βέροιας, αν και νεοφώτιστη, έχει ενισχυθεί σημαντικά με έμπειρες παίκτριες που έχουν συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Συγκατοικεί δε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας.

Ο Ηλίας Αντώνογλου δεν έχει προβλήματα και θα έχει όλη την ομάδα στη διάθεσή του.

Στο γήπεδο θα βρίσκονται και τα νεαρά κορίτσια της Ακαδημίας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, που θα συνοδεύσουν τις δυο ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας σιγά σιγά και αυτές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στηρίζουν την προσπάθεια της Ε.Π.Σ. Ηπείρου για συλλογή ρούχων και τροφίμων μακράς διαρκείας προς υποστήριξη απόρων συνανθρώπων μας και ευαγών ιδρυμάτων. Την ερχόμενη Κυριακή, πριν τον αγώνα, θα γίνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ.Ηπ. Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ καλούν τους συμπολίτες των Ιωαννίνων. να συνεισφέρουν και αυτοί με ό,τι μπορούν, στο περιθώριο του αγώνα, στηρίζοντας την προσπάθεια της Ε.Π.Σ.Ηπ.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Καραγιάννης Θεόδωρος με βοηθούς τους Αλευρή Κωνσταντίνα και Βαρέλη Βασίλειο, της Ε.Π.Σ. Άρτας.

Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών:

  • ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ – Βέροια Γ.Π.Ο.
  • Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης – Αμαζόνες Θεσπρωτίας
  • Κεραυνός Θεσπρωτικού – Α.Ο. Κέρκυρα 1996

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

  1. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 6 (6-5)
  2. Βέροια Γ.Π.Ο. 6 (14-5)
  3. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 5 (8-6)
  4. Α.Ο. Κέρκυρα 1996 4 (12-8)
  5. Κεραυνός Θεσπρωτικού 2 (4-5)
  6. Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης 1 (3-18)


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Posted in Νέα, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.