Οι πρώτες έξι ανανεώσεις των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ανακοινώνουν με χαρά την ανανέωση των πρώτων έξι αθλητριών για το 2021.

  • Αιμιλία Δασκάλου

    Γεννημένη το 2005 στα Ιωάννινα. Η Αιμιλία, αθλούμενη στο ποδόσφαιρο για πάνω από 11 χρόνια, ξεχωρίζει για την άψογη τεχνική της κατάρτιση, τη δυναμικότητά και το τεχνικό της σουτ.
    Από τα πέντε της χρόνια ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Κουτσελιού Ιωαννίνων. Ήρθε στα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ πριν 4 χρόνια και έδωσε τεράστια πνοή στην ομάδα.
    Γεννημένη σκόρερ, ικανότατη και αποτελεσματικότατη μεσοεπιθετικός, κάνει τη διαφορά στους αγωνιστικούς χώρους ξεδιπλώνοντας το εντυπωσιακό και πληθωρικό της ταλέντο.
    Είναι κόρη του παλιού ποδοσφαιριστή Γιάννη Δασκάλου ενώ και ο αδερφός της αγωνίζεται σε ομάδες των Ιωαννίνων.
  • Ελπίδα Μπούρη

    Η Ελπίδα γεννήθηκε το 2006 στα Ιωάννινα. Ήλθε στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ από την ακαδημία των Αμπελοκήπων Ιωαννίνων όπου αγωνίζονταν από πολύ μικρή ηλικία.
    Αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή όντας γρήγορη και δυναμική. Ξεχωρίζει για το έξυπνο και δυνατό παιχνίδι.
  • Ισαβέλα Πριλίγκου

    Η Ισαβέλα είναι γεννημένη το 2003. Είναι εγγονή του παλιού Τερματοφύλακα της Ανατολής και άλλων μεγάλων ομάδων της βορειοδυτικής Ελλάδας, Σπύρου Παπαστεργίου. Τα πρώτα της βήματα συνοδεύονταν από το χτύπημα της μπάλας στα γήπεδα, όπου παρακολουθούσε τον παππού της να αγωνίζεται.
    Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής και συνεχίζει στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
    Αγωνίζεται στην καρδιά της άμυνας και είναι εντυπωσιακή η δύναμη και η αποφασιστικότητά της. Είναι ικανή να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε αντίπαλο.
  • Μόνικα Καϊτατζή

    Γεννήθηκε το 2006. Ως παιδί γυμναστών η Μόνικα, έχει περάσει από όλα τα αθλήματα και κατέληξε στο ποδόσφαιρο, που το υπεραγαπά, μέσω των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
    Αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της επίθεσης όσο και στα πλάγια. Όντας δεινή σκόρερ, την χαρακτηρίζουν η ταχύτητα, η εκρηκτικότητα, το δυνατό σουτ και το δυναμικό παιχνίδι.
    Κατέχει επίσης το ρεκόρ του πρώτου γκολ της ομάδας μας το οποίο το πέτυχε σε ηλικία μόλις 12 ετών!
  • Μάρθα Παΐλα

    Η Μάρθα είναι γεννημένη το 2007 στα Ιωάννινα. Από 6 ετών αγωνίζεται στην ακαδημία του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων. Από τις πρώτες αθλήτριες των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, στους οποίους μεταπήδησε άμεσα από τον Α.Ο. Ανατολής.
    Με αριστερό πόδι, αγωνίζεται τόσο στις πτέρυγες όσο και ως μέσος.
    Ξεχωρίζει για την τεχνική της κατάρτιση, το δυναμικό και εγκεφαλικό παιχνίδι.
  • Ζωή Τσαπραλή

    Η Ζωή γεννήθηκε το 2008 στα Ιωάννινα. Από μικρή στην ακαδημία των Αμπελοκήπων Ιωαννίνων και μετά στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
    Έχοντας σωστή τεχνική κατάρτιση, δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο και οι προοπτικές εξέλιξής της είναι μεγάλες.

Καλή συνέχεια κορίτσια στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και πάντα υγιείς και δυνατές!

#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #vikoscola #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #womenfootball #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece @europaprofil 

Posted in Νέα, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.