Με προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Με πρωινή προπόνηση ανήμερα της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ Ανατολής Ιωαννίνων για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής.

Από Πέμπτη 29-10-2020 μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου 2020 διακόπτονται υποχρεωτικά οι οργανωμένες προπονήσεις λόγω των αυξημένων μέτρων για τον περιορισμό της νόσου Covid-19. Ο προπονητής Χάρης Πανταζής έδωσε οδηγίες στις νεαρές αθλήτριες για ατομική άθληση και εκγύμναση για το διάστημα των 15 ημερών, ενώ τους χορηγήθηκαν επίσης μπάλες τύπου street football για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τα προγράμματα.

Ολοκληρώθηκε με αυτό τον τρόπο η προετοιμασία της ομάδας που άρχισε ήδη από μέσα Μαΐου 2020 – με την πρώτη άρση των μέτρων, διακόπηκε μόνο για την χαλάρωση του Αυγούστου, συνεχίστηκε από 1η Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 28-10-2020.

Πραγματοποιήθηκαν 4 φιλικοί αγώνες. Εκτός έδρας με την ομάδα Α’ Εθνικής ΑΕΚ Μεσολογγίου, και 3 αναμετρήσεις εντός έδρας με τις ομάδες των υποδομών του Α.Ο. Ανατολής.

Οι άνθρωποι των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη τους στον αγώνα των νεαρών αθλητριών των Ιωαννίνων:
  • Συστήματα Αλουμινίου Europa
  • Βίκος Cola
  • Hall of Brands
  • Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη
  • Οπτικά Vision, Λεωνίδας Χαλαύτρης
  • Σχολή οδηγών, Ιωάννα Καραγιώργου
Θα ήθελαν επίσης να εκφράσουν δημόσια τα ευχαριστήριά τους προς το Δήμο Ιωαννιτών, την Περιφέρεια Ηπείρου. την Ε.Π.Σ.ΗΠ. και τους ανθρώπους του Α.Ο. Ανατολής για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη.

Με υγεία και χαρά να ξαναβρεθούμε πάλι μαζί στα γήπεδα!

#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #vikoscola #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #womenfootball #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

 

Posted in Νέα, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Κ16, ΥΠΟΔΟΜΕΣ.