ΝΕΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Η Ομάδα Γυναικών του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων καλωσορίζει τέσσερις νέες αθλήτριες που προστέθηκαν πρόσφατα στο νεανικό της ρόστερ για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας και ταυτόχρονα να γυμναστούν στο δημοφιλέστερο ομαδικό άθλημα.

 • Μύρινα Μυλωνά
  Η Μύρινα είναι 21 ετών, πρωταθλήτρια στίβου στα 400μ. εμπόδια. Φοιτά στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θέλησε να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα της αθλούμενη σε ομαδικό άθλημα και επέλεξε την ομάδα του Α.Ο. Ανατολής για να μυηθεί στα μυστικά του ποδοσφαίρου, αν και κάτοικος Ελεούσας, στην άλλη πλευρά του λεκανοπεδίου. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση με την ομάδα μας άμεσα απέναντι στον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων Αχαΐας έχοντας αξιόλογη παρουσία. Ταυτόχρονα αποτελεί υγιές πρότυπο για τις νεαρές αθλήτριες του Σωματείου μας, που μαζί με την άθληση πρέπει να φροντίζουν τη μελέτη και την πρόοδό τους.
 • Κωνσταντίνα Τζίμα
  Η Κωνσταντίνα είναι 17 ετών, μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Ιωαννίνων. Κόρη του παλιού αρχιδιαιτητή Ιωάννη Τζίμα. Η Κωνσταντίνα είναι μεγαλωμένη στα γήπεδα των Ιωαννίνων και από τα πρώτα της βήματα είχε μια μπάλα οργώνοντας τις πλατείες και τις αλάνες των Ιωαννίνων. Πρόσφατα διακρίθηκε με την ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου της στο πρωτάθλημα Λυκείων των Ιωαννίνων. Αποφάσισε να έρθει στη νεανική ομάδα του Α.Ο. Ανατολής λόγω του νεαρού της ηλικίας των αθλητριών της ομάδας και του όμορφου κλίματος που υπάρχει σε αυτή. Έκανε και αυτή την πρώτη της εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων Αχαΐας ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο της.
 • Δήμητρα Πετειναρέλη
  Η Δήμητρα είναι 12,5 ετών, μαθήτρια του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων. Είναι ανιψιά του προπονητή της Κράψης Χρήστου Αγγέλη, ενώ και η μητέρα της συμμετείχε παλιά σε προπονήσεις της ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων, της Παμβώτιδας. Η Δήμητρα από μικρή αγαπούσε το ποδόσφαιρο και αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα ποδοσφαίρου της Ανατολής για να το καλλιεργήσει συστηματικά. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Κύπελλο Κορασίδων απέναντι στις Νέες Τρικάλων. Συμμετείχε ακόμη και στα πρόσφατα δοκιμαστικά της ΕΠΟ για το πρόγραμμα 5Χ5 (Futsal).
 • Ναταλία Μάστορα
  Η Ναταλία είναι 16 ετών και διαμένει στην Πλατανιά. Επαναδραστηριοποιήθηκε, μιας και ξεκίνησε πέρυσι μαζί μας. Ωστόσο οι υποχρεώσεις της στο σχολείο δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει φέτος. Τελικά, έστω και στο τέλος της χρονιάς επανήλθε. Όπως δήλωσε μάλιστα, βρήκε τα πράγματα καλύτερα από ό,τι τα άφησε. Έκανε και αυτή την πρώτη της επανεμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων.

Η νεανική ομάδα του Α.Ο. Ανατολής δίνει τη δυνατότητα στα νεαρά κορίτσια να αθληθούν στο ποδόσφαιρο, να γνωρίσουν τη χαρά της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας προοδεύοντας στο άθλημα.

Αποτελεί μάλιστα τη μοναδική ομάδα στην Ήπειρο που έχει τμήμα ποδοσφαίρου κοριτσιών Δημοτικού, αποτελώντας επένδυση και υπόσχεση για το μέλλον του αθλήματος.

Το τμήμα Γυναικών του Α.Ο. Ανατολής συγκροτήθηκε εξ αρχής από γονείς που ενδιαφέρονταν να δώσουν υγιή διέξοδο στα παιδιά τους στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Πάνω σε αυτή τη βάση συνεχίζει να λειτουργεί για να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες για τα νεαρά κορίτσια τους να αθληθούν στο άθλημα που αγαπάνε.

Posted in Νέα, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.