ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΜΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑΜΕΑ “Ελπίδα για τη Ζωή” την Κυριακή 30-09-2018 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Μια εκδήλωση που είχε ως πρωταγωνιστές τους πραγματικούς αθλητές της ζωής! Ανθρώπους που παρά τις δυσκολίες της ζωής, αριστεύουν με την προσπάθειά τους στον αθλητισμό και την ισότιμη συμμετοχή τους στην κοινωνία.
Η εκδήλωση περιλάβαινε τις ακόλουθες δράσεις:

  • Διαδρομή 1,2 χλμ με αναπηρικό και αγωνιστικό αμαξίδιο και ΑμεΑ όλων των κατηγοριών.
  • Διαδρομή 5 χλμ αγωνιστικό και περιπατητικό.
  • Έκθεση Παραολυμπιακών αθλημάτων.
  • Έκθεση αθλημάτων όπου σύλλογοι των Ιωαννίνων παρουσίασαν τα αθλήματά τους (Ποδόσφαιρο, Πετοσφαίριση, Χειροσφαίριση, Ιππασία, Ενόργανη – Ρυθμική Γυμναστική, Πινγκ Πονγκ, Στίβος, Tae Kwon Do, Προσκοπισμός, Ξιφασκία, Πάλη, Τζούντο, Τοξοβολία).

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης μέσω του εκπροσώπου του κ. Δημήτρη Χαλάστρα που διοργάνωσε την εκδήλωση, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους παραβρισκόμενους να γνωρίσουν τα αθλήματα και να τα δοκιμάσουν, να μιλήσουν και να δουν τα αγωνίσματα των παραολυμπιονικών μας, και το πιο σημαντικό, να δώσουν όλοι μαζί τα χέρια κάτω από την στέγη του αθλητισμού.

Τα κορίτσια της Γυναικείας Ομάδας του Α.Ο. Ανατολής υποστήριξαν την διοργάνωση, παρουσίασαν το Γυναικείο Ποδόσφαιρο στην εκδήλωση, και ήταν ιδιαίτερη τιμή του σωματείου που κορίτσια και αγόρια ανεξαρτήτου αθλήματος συμμετείχαν μαζί μας με χαρά παίζοντας ποδόσφαιρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό:

  • Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός
  • Η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Μερόπη Τζούφη
  • Ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Στέφος

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #beactive, και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των:

https://www.facebook.com/www.facebook.com/pg/aoanatoliswomen/photos/?tab=album&album_id=693014794416469

Posted in Νέα.