ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Θωμά Μπέγκα και αναρτήθηκε στην Διαύγεια (Ψ7ΘΓΩΕΩ-ΡΟΙ) στις 11-09-2018 η απόφαση αδειοδότησης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Αθλητικού Ομίλου Ανατολής.

Η άδεια περιλαμβάνει την καταλληλότητα των αγωνιστικών χώρων, των χώρων άθλησης και λοιπών χώρων που προορίζονται για την εξυπηρέτηση των αθλητών, προπονητών, διαιτητών (αποδυτήρια, ιατρείο, κ.λ.π.) και την καταλληλότητα των λοιπών χώρων της αθλητικής εγκατάστασης. Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στις κερκίδες, κατά την διεξαγωγή κάθε αθλητικής συνάντησης ή αγωνίσματος ανέρχεται στους πεντακόσιους θεατές.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στον αστικό ιστό της πόλης των Ιωαννίνων, δίπλα ακριβώς από τη Λίμνη. Περιλαμβάνουν γήπεδο με φυσικό χόρτο, γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα και βοηθητικό γήπεδο με φυσικό χόρτο. Έχουν δηλωθεί ως έδρα από τη Γυναικεία Ομάδα του Α.Ο. Ανατολής για τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται ως έδρα από την Ανδρική Ομάδα του Α.Ο. Ανατολής στην Α’ Κατηγορία και από την αντίστοιχη της Α.Ε. Ραφταναίων στη Β’ Κατηγορία Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

DCIM100MEDIADJI_0002.JPG

Posted in Νέα.