ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΛΗ

Οι αθλήτριες, η προπονήτρια και οι άνθρωποι της Γυναικείας Ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής συγχαίρουν την αθλήτριά μας Δέσποινα Τόλη για την επιτυχία της να εισαχθεί στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας  του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018.

Η Δέσποινα Τόλη αποτελεί συγκροτημένη αθλήτρια που συνδύασε άριστα το διάβασμα για τις εξετάσεις με την άθληση μη χάνοντας προπόνηση για τα 2 χρόνια ύπαρξης της ομάδας μας. Όπως δήλωνε η ίδια το ποδόσφαιρο ήταν η εκτόνωση και η διέξοδος που είχε για να καθαρίσει το μυαλό της και να αφιερωθεί απερίσπαστη στο διάβασμα.

Απέδειξε δε, πως μπορεί να συνδυαστεί η άθληση με το διάβασμα, τις εξετάσεις και την επιτυχία, αρμονικά. Αυτό αποτελεί μάθημα για όλους τους γονείς που σταματούν με το ζόρι τα παιδιά από την άθληση κόβοντάς τους μια υγιή διέξοδο και χαλάρωση από την πίεση του διαβάσματος.

Με το ήθος, την σοβαρότητα και την μετριοφροσύνη της η Δέσποινα αποτελεί πρότυπο για τις νέες αθλήτριες της ομάδας μας, και όχι μόνο.

Της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική της σταδιοδρομία, και της ευχόμαστε να συνεχίσει δια βίου την ήπια άθληση που μόνο ωφέλεια έχει να της χαρίσει.

Posted in Νέα, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.