ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Ξεκίνησαν προπονήσεις τα κορίτσια της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Ανατολής στα γήπεδα της Ανατολής.

Ευχάριστο νέο η παρουσία αρκετών νέων αθλητριών που ξεκινούν το ποδόσφαιρο από νεαρή ηλικία σε σωστές βάσεις.

Η σημερινή προπόνηση περιλάβαινε δυναμικό ζέσταμα και παιχνίδια με την μπάλα, κυκλική γυμναστική και αερόβιο πρόγραμμα. Τέλος οι αθλήτριες χαλάρωσαν παίζοντας διπλό.

Σε δηλώσεις της η Προπονήτρια – Γυμνάστρια κυρία Κατερίνα Λισγάρα εμφανίστηκε ευχαριστημένη από την συμμετοχή, την διάθεση και την συγκέντρωση των αθλητριών. Δήλωσε επίσης χαρούμενη για το ότι οι αθλήτριες ακολούθησαν το καλοκαιρινό πρόγραμμα συντήρησης και εμφανίστηκαν έτοιμες να ανταπεξέλθουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Κάλεσε τέλος τους γονείς να εμπιστευθούν το ποδόσφαιρο για την εκγύμναση των παιδιών τους μιας και τα σύγχρονα προπονητικά προγράμματα προάγουν την σωστή εγκύμναση με την ταυτόχρονη ανάδειξη της σωματικής, νοητικής και συναισθηματικής ανάπτυξης των αθλητριών.

Η Γυναικεία Ομάδα του Α.Ο. Ανατολής θα συμμετάσχει φέτος στην Γ’ Εθνική Κατηγορία της Ε.Π.Ο. δίνοντας αγώνες με άλλες γυναικείες ομάδες της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά μέχρι και τις 06 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:00 – 18:00.
Από 10 Σεπτεμβρίου και μέχρι τέλος χρονιάς οι προπονήσεις θα γίνονται Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη στις 16:00 – 18:00.

https://www.facebook.com/pg/aoanatoliswomen/photos/?tab=album&album_id=671167553267860

Posted in Νέα.